Vineri, 31 Martie 2017 15:21

Universitatea Politehnica din Bucuresti a organizat in parteneriat cu British Council Conferinta Global Education Dialogue - Universities and Cities

foto_BC_01

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti a găzduit, în perioada 30-31 martie 2017, conferința Global Education Dialogue - Universities and Cities, organizată în parteneriat cu BRITISH COUNCIL.

Evenimentul și-a propus să sprijine colaborarea dintre universități și administrațiile publice centrale și locale, precum și consolidarea relației cu mediul de afaceri.

Conferința a reunit lideri din domeniul învățământului superior din România și Marea Britanie, decidenți și specialiști în administrație publică, arhitectură și managment. Întâlnirea a ocazionat discuții și prezentări de bune practici implementate la nivel local, regional sau european.

În deschiderea evenimentului au susținut discursuri domnul Mihnea Costoiu, Rectorul UPB, domnul Nigel Bellingham, Country Director British Council, și doamna Tomnița Florescu, Viceprimarul Capitalei.

Conferința Global Education Dialogue - Universities and Cities a fost initiată pentru a atrage atenția asupra comentariilor experților și a exemplelor inovative din sfera educației, administrației publice locale, administrației centrale și a mediului de afaceri din România, Marea Britanie și alte țări din regiune, cu scopul de a reflecta asupra modului în care parteneriatele în educație din cadrul unei comunități pot contribui la dezvoltarea și creșterea orașelor secolului XXI.

 

foto_british_c