Miercuri, 18 Ianuarie 2017 15:22

Succes al doctoranzilor UPB la un concurs organizat de Institutul Francez si Ambasada Frantei in Romania

MT180_327120

Teza mea de doctorat în 180 de secunde

Editia 2017

 

Pentru prima oară în România, datorită Institutului Francez din România și Ambasadei Franței în România, concursul Teza mea de doctorat în 180 de secunde permite doctoranzilor sau celor care au obținut deja titlul de doctor în anul precedent să își prezinte subiectul de cercetare în termeni accesibili unui auditoriu profan și divers.

Fiecare participant trebuie să facă, în trei minute, o prezentare clară, concisă, însă convingătoare a subiectului de cercetare.

Un apel este lansat către toate universitățile și academiile din România, pentru ca fiecare instituție în parte să organizeze un concurs intern. Laureatul sau laureații selecționați își vor reprezenta universitatea sau academia la finala națională care se va desfășura în aprilie 2017.

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti a fost reprezentata de 5 doctoranzi:

1. VASILE Virginia
2. CATANA(DUMITRESCU) Adina  
3. GLICA Lavinius  
4. NEGREA Liviu Andrei
5. VORONCA Stefan Dominic

Dintre toti s-a evidentiat, in mod exceptional, Dra. VASILE Virginia de la Facultatea de Energetica, care a castigat premiul intai si premiul de popularitate la faza regionala.

Mai multe informatii gasiti aici: Caietul organizatorului (document adaptat conform recomandărilor primite din partea ACFAS)