Vineri, 24 Februarie 2017 12:21

ȘTIINȚA BUCUREȘTI - Pariu pentru viitorul baschetului românesc

STIINTA_BUCURESTI_FEB2017La sediul Federației Române de Baschet a avut loc astăzi prima conferintă de presă a secției de baschet a Clubului Sportiv Universitar Știința București prin care oficialii noștri au prezentat rețeta de succes pe care o propun pentru viitorul baschetului românesc. 

Invitați speciali ai evenimentului au fost doamna Claudia Georgescu, directorul Federației Sportului Școlar și Universitar (FSSU), domnul Horia Păun – președintele Federației Române de Baschet (FRB), domnul Victor Mihăilescu – directorul Clubului Sportiv Universitar Știința București și domnul Vasile Gîlcă, managerul secției de baschet. 

Plăcut surprins de suflul nou adus de clubul nostru, președintele Federației Române de Baschet a declarat: „Vă felicit pentru acest proiect, pentru entuziasmul pe care îl aveți și energia pe care o aduceți în peisajul baschetului românesc. Ne-am bucura să avem astfel de proiecte în mai multe locuri din țară și m-aș bucura dacă proiectul viabil pe care l-ați prezentat astăzi va prinde contur.

Partea a doua a conferinței de presă a adus în fața jurnaliștilor stafful echipelor de baschet (U18, U20 și Liga 1) ale clubului Știința București, cei ce, cu mândrie, își spun „Bufnițele din Regie”. Key speakers în această parte secundă a conferinței au fost: Goran Vrkic (antrenor principal Liga 1), Ionuț Bâscoveanu (antrenor principal U20), Dan Cîmpean (consultant pe partea de marketing, comunicare și vânzări a secției de baschet) și Vasile Gîlcă (președintele secției de baschet). Cu toții au vorbit despre proiectul propus de Știința București și despre avantajele pe care le aduce un astfel de concept. 

Ionuț Bâscoveanu„Avem un staff numeros, în stilul marilor echipe și acest lucru ne ajută să ne concentrăm exclusiv pe munca pe care o avem de făcut. Am văzut pariul de mai devreme și acest lucru ne responsabilizează și mai tare.”

Goran Vrkic„Mi-a plăcut de la început acest proiect și m-am alăturat acestei idei imediat, cu toată inima. Programe similare există în Serbia și cred că aceasta este rețeta de succes. Am încredere deplină în stafful meu și sunt convins că ne vom atinge obiectivele”.

Vasile Gîlcă„Dacă vom reuși să pregătim jucătorii pentru echipa națională, atunci promovarea pe prima scenă baschetbalistică va veni ca o consecință. În momentul în care vom promova nu vom renunța nici o secundă la ideea de a avea întreaga echipă formată din jucători români. Sunt sigur că pe parcursul timpului mulți jucători valoroși din România vor ajunge să îmbrace tricoul Științei București”.

Dan Cîmpean„Pregătim o serie de acțiuni inovative pe partea de marketing și comunicare. Un prim pas a fost această conferință de presă. Ne dorim să asigurăm o mai bună expunere ”Bufnițelor din Regie” prin mijloacele clasice de comunicare, dar, mai ales, prin acțiunile pe care le vom întreprinde alături de sponsori. „Știința de a arunca la coș... selectiv” și „If you wanna be high, JUMP” sunt două programe pe care ne dorim să le dezvoltăm la nivel național!”