Luni, 05 Decembrie 2016 14:09

Netio Open Doors

123

 

PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020

INVITAŢIE

NETIO OPEN DOORS 

7-8 Decembrie 2016, orele 10:00 -14:00

Ecosistem de cercetare, inovare și dezvoltare de produse și servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things

ID 40 270 / Nr. contract de finanțare: 53/05.09.2016

www.netio.ro

Avem deosebita plăcere şi onoare de a vă invita la evenimentul OPEN DOORS organizat în cadrul proiectului NETIO “Ecosistem de cercetare, inovare și dezvoltare de produse și servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things“, derulat de Universitatea POLITEHNICA din București. Proiectul este realizat de Facultatea de Automatică și Calculatoare în colaborare cu facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor și are ca obiectiv principal, crearea unui cadru de colaborare efectivă între specialiști din UPB și întreprinderi pentru accelerarea transferului de cunoștințe din mediul academic către industrie în scopul dezvoltării de produse și servicii inovative din sfera Internet of Things, și implică realizarea unor granturi de cercetare în parteneriat între UPB și companii, temele specifice fiind investigate pe parcursul primului an al proiectului.

În cadrul evenimentului NETIO OPEN DOORS, Universitatea Politehnica din București, vă invită să vizitați laboratoare de cercetare și să cunoașteți îndeaproape tematicile și rezultatele de cercetare obținute de colectivele acestor facultăți, cât și infrastructura existentă, oferind astfel posibilități de parteneriate pentru transferul de cunoștințe. Cu această ocazie vor avea loc discuții pentru rafinarea unor teme de cercetare specifice care pot fi abordate în cadrul granturilor de tip C si D finanțate prin proiect, cât și prezentarea infrastructurilor la care participanții pot avea acces în cadrul acțiunilor de tip B.

Pe parcursul a 2 zile (7.12 și 8.12), în intervalul 10:00-14:00, sunteți invitați să vizitați acele laboratoare care, prin tematica de cercetare abordată, pot reprezenta un partener al companiei în colaborarea care se va realiza în cadrul proiectului NETIO și în activități comune de cercetare, dezvoltare și inovare. Lista și locația laboratoarelor participante la evenimentul NETIO OPEN DOORS este pe site-ul proiectului www.netio.ro.

Proiectul NETIO este co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene (MFE) în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC), iar valoarea totală aferentă este de 15.901.500 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 13.497.500 lei.

Pentru orice intrebare legata de eveniment nu ezitati sa ne contactati

Date de contact:

Ing. Claudiu Zaleschi

Responsabil tehnic monitorizare și implementare NETIO

Tel: 0723.440.757, Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza