Miercuri, 14 Iunie 2017 15:07

Mihnea Costoiu, rectorul Universității POLITEHNICA din București, a primit vizita a 12 profesori americani la UPB

Foto_01

Rectorul Universității POLITEHNICA din București, Domnul Mihnea COSTOIU a primit vizita a 12 profesori americani

Universitatea POLITEHNICA din București a primit, marți, 13 iunie 2017, vizita Comisiei Fulbright Româno-Americane.

Întâlnirea a avut loc în cadrul programului organizat de Comisia Fulbright și susținut de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, al cărui scop este să încurajeze universitățile din România să atragă studenți din SUA și să inițieze parteneriate și programe de schimb educațional cu instituții de învățământ superior din SUA.

Delegația a vizitat Centrul de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse și Procese Inovative (CAMPUS), unde Rectorul Costoiu a prezentat programele de studii ale universității, parteneriatele cu universități din SUA, precum și proiectele de cercetare dezvoltate în cadrul acestor colaborări interinstituționale.

Vizita delegației a continuat cu prezentarea Centrului de cercetare pentru produse, procese şi servicii inovative inteligente (PRECIS). Aici, profesorii au vizitat laboratoarele Facultății de Automatică și Calculatoare și au purtat discuții cu repezentanții facultății privind posibilitatea realizării de schimburi și mobilități între SUA și România pentru studenții și cercetătorii români.

GALERIE FOTO EVENIMENT