Miercuri, 07 Decembrie 2016 12:12

Întâlnirea echipei „Formula Student” din Universitatea POLITEHNICA din București – „UPB Racecar”

1122

 

Studenții din UPB – indiferent de facultate și de anul de studii, dar care sunt pasionați de automobilele de competiție –  sunt invitați să participe la întâlnirea echipei „Formula Student” a Universității POLITEHNICA din București – „UPB Racecar”, care va avea loc în data de 13 decembrie 2016, la ora 17:00, în amfiteatrul JA 103 din Facultatea Transporturi.

În cadrul întâlnirii se va face o prezentare a competiției „Formula Student” în lume și în țară, cu detalieri asupra stadiului actual al activităților echipei „UPB Racecar”. Studenții din UPB sunt așteptați să se alăture acestei echipe în care pot dobândi cunoștințe referitoare la tehnica automobilelor de curse, noțiuni despre proiectare / modelare / simulare pentru monopostul „Formula Student”, precum și de managementul activității de competiție.

De asemenea, sunt invitați să participe la întâlnire atât cadre didactice care pot contribui la continuarea activității „Formula  Student”, cât și membri din conducerea UPB, având în vedere faptul că un monopost construit în UPB constituie un vehicul foarte eficient pentru promovarea universității în lume.

  

Prof.univ.dr.ing. Gabriel Anghelache

Coordonatorul echipei „UPB Racecar”

Această adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza