Stiri

jobsghujke48eiuo

SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL cu sediul in Magurele, jud. Ilfov angajeaza:

INGINER CHIMIST laborator calitate cerneala. 

Candidatul ideal

- Studii superioare – chimie, chimie industriala;

- Cunostinte limba engleza;

- Cunostinte operare PC;

Descrierea jobului

- Testeaza materiile prime si produsele finite (cerneala si solventi);

- Emite certificate de calitate conform testelor interne de laborator;

- Creeaza produse noi.

Descrierea companiei

SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL este producator si distribuitor de cerneala tipografica si materiale de constructii. 

Cei interesati pot trimite cv-ul pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Miercuri, 06 Iulie 2016

SC Senarv SA angajeaza

jobsghujke48eiuo

SC SEVERNAV SA cu sediul în localitatea Drobeta Turnu Severin, str. Calea Timişoarei nr. 204, judeţul Mehedinţi,  având ca domeniu de activitate construcţii nave si diverse constructii metalice, vă comunică disponibilitatea de a recruta în vederea angajării:

-          Ingineri proiectanti;

-          Ingineri mecanici;

-          Ingineri tehnologia constructiilor de masini;

-          Ingineri utilajul si tehnologia sudarii;

-          Ingineri tehnologia vopsirii;

Contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana contact Vasile Megan - telefon 0735 306 740.

COFRET16_50x70Huitième Edition du

COLLOQUE FRANCOPHONE – COFRET 2016SUR L’ÉNERGIE – ENVIRONNEMENT – ÉCONOMIE & THERMODYNAMIQUE

sous les auspices de SFT (Société Française des Thermiciens), SRT (Société Roumaine des Thermiciens)avec le soutien de : l’Agence De l’Environnement et de l’Energie (ADEME) – France,l’Agence Nationale pour Recherche Scientifique et Innovation (ANCSI) – Roumanie,L’Agence Universitaire de la Francophonie (AUF).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIE FOTO EVENIMENT

work5-v01

Cele mai prestigioase universități tehnice din țară capătă o singură voce - ARUT

SCRISOARE DESCHISA

Rectorii universităților de top cu profil tehnic din țară - Universitatea Politehnica din București, Universitatea Politehnica din Timișoara, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Universitatea Tehnică de Construcții din București - se reunesc vineri, 24 iunie 2016, la Universitatea Politehnica din București, pentru a înființa Alianța Română a Universităților Tehnice.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 iunie 2016, cu incepere de la ora 9.30 in Sala Senatului - Rectorat UPB.

La ora 12.00 va fi organizata o conferinta de presa. 

Alianța își propune să reprezinte atât o platformă de colaborare pentru cele mai prestigioase universități cu profil tehnic din țară, cât și o voce comună, puternică și permenent implicată în optimizarea politicilor din educație și cercetare.

Atât marile companii, cât și întreprinderile mici și mijlocii au nevoie atât de resursă umană bine pregătită pentru a putea performa pe o piață competitivă - în acest context ARUT vine în întâmpinarea recomandărilor Consiliului European privind Programul național de reformă al României pentru 2015 prin creșterea calității și relevanței învățământului superior tehnic pentru piața forței de muncă și prin consolidarea proiectelor de cercetare aplicată care vizează piața de consum.

ARUT va reprezenta, în același timp, un cadru pentru proiecte ample dedicate domeniilor prioritare din Strategia Națională pentru Învățământul Terțiar 2015-2020. Atât crearea de surse de finanțare destinate proiectelor educaționale și de cercetare, cât și redactarea de proiecte destinate finanțării din Fondul Social European vor fi tematici centrale ale activității alianței, care va încerca să definească un circuit financiar mai clar și mai transparent pentru toate instituțiile cu profil tehnic din România.

Nu în ultimul rând, ARUT - în calitatea sa de cel mai mare consorțiu cu profil tehnic din țară - va participa activ la dezvoltarea inteligentă a politicilor care privesc educația și cercetarea.

COMUNICAT DE PRESA

In urma constituirii Alianței Române a Universităților Tehnice (ARUT), universitățile asociate atrag atenția Guvernului, printr-o scrisoare deschisă, asupra faptului că politicile din domeniul educației - și cu precădere cele din domeniul învățământului superior - au creat dezechilibre majore la nivelul sistemului de învățământ și au fost luate fără consultarea instituțiilor relevante din domeniu cu riscuri foarte grave pentru viitorul apropiat al economiei și educației naționale.

 SCRISOARE DESCHISA

Galerie foto eveniment

BANNER_RENAULT_01

 http://www.gruprenault.ro/alatura-te-grupului-renault-romania/drive-your-future

Cum poţi participa la selecţia pentru Programul de Stagii “Drive Your Future 2016”?

Consultă AICI catalogul cu Temele de Stagiu 2016;

Alege 3 teme de stagiu potrivite specializării tale, în ordinea preferinţelor;

Completează acest Formular de candidatură şi trimite-l pe adresa:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Beneficiile stagiarului “Drive Your Future”:

  • primă experienţă practică în domeniul ales;
  • îndrumarea specialiştilor Grupului Renault România pe toată perioada stagiului;
  • posibilitatea realizării lucrării de licenţă;
  • ateliere de inserţie profesională-antrenament pentru căutarea şi obţinerea unui loc de muncă după terminarea studiilor;
  • stagiu plătit.

Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a participa la interviu.

Echipa Drive Your Future Renault Romania îţi doreşte mult succes!

Drive Your Future

Programul de internship Drive Your Future 2016 a fost lansat la sfârşitul anului 2015, când au fost publicate temele. Pentru a accesa programul de stagiu, studenţii şi-au ales tema, în funcţie de specializarea lor, şi-au depus candidatura, iar apoi au participat la un interviu de selecţie. În mod normal, acesta durează trei luni, însă, în funcţie de specificul departamentelor în care au fost integraţi, o parte dintre aceştia continuă în 2015 şi în afara acestei perioade.

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine în întâmpinarea studenţilor şi masteranzilor care vor să facă primul pas în carieră şi să se familiarizeze cu activităţi specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienţă relevantă în domeniul ales, îndrumarea specialiştilor Renault România pe toată perioada stagiului, posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi de ocazia de a participa la ateliere de inserţie profesională.

Studenţii şi masteranzii beneficiază de o bursă lunară, iar la sfârşitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajaţi. Un exemplu în acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promoţiei 2015, în prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. În lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Speră că va contribui la calitatea acestora alături de echipa Direcţiei Inginerie Teste şi Servicii:

 

Dimian_poza_preferata_Doamna

Bursele anuale oferite de Fundația General Electric, în valoare de 2.000 USD, au fost înmânate anul acesta de Cristian Colțeanu - președinte și CEO GE pentru România, Bulgaria și Moldova – fiecăruia dintre cei cinci câștigători ai programului GE Foundation Scholar-Leaders.

Programul se adresează studenților aflați în cel de-al doilea an de studii la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Politehnică București și Universitatea Româno-Americană cărora le oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe practice și abilități de lideri, care vor reprezenta fundația viitoarei lor cariere.

Pe lângă bursa anuală în valoare de 2.000 de dolari, studenții au posibilitatea de a se întâlni cu lideri importanți ai companiei GE și ai altor companii, pentru a descoperi cele mai importante și apreciate metode de management și de construire a unei cariere, în cadrul evenimentelor organizate de Institutul pentru Educație Internațională, organizația responsabilă de coordonarea acestui program.

Alături de ceilalți câștigători din Polonia, Republica Cehă și Ungaria, studenții pot pune bazele unei rețele de lideri și se pot înscrie într-un program de stagiari pentru a experimenta direct piața muncii, încă de pe băncile facultății. În acest context, împărtășim performanțele unor tineri minunați: Cătălin Olaru și Alexandru Solot. Cu ajutorul lor, UPB a reușit să domine clasamentul final. Nu putem decât să îi felicităm și să le dorim să le fie lin drumul către excelență! 

Pagina 9 din 32